مجموعه فرانیز شما را به خرید بهترین محصولات زعفران دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

جشنواره فروش اسانس زعفران

آنچه در این مقاله می خوانید...

فروش عمده اسانس زعفران طبیعی و بدون افزودنیفرآوری زعفران چیست و شامل چه مواردی می شود؟
جشنواره فروش اسانس زعفران

برگزاری جشنواره فروش اسانس زعفران با عرضه بهترین طعم دهنده ها با برند های داخلی و خارجی، فرصتی مناسب برای تهیه این محصول ناب و خوش عطر با مناسب ترین قیمت می باشد.

جشنواره فروش اسانس زعفران

امروزه با پیشرفت علم، رقابت بین شرکت های مختلف غذایی برای تولید محصولی بهتر رو به افزایش است. برای موفقیت در این راستا باید بنای کار را بر سلامت و رضایت مشتری قرار داد. چرا که عرضه محصولات بی کیفیت با ظاهر شکیل ولی حاوی ترکیبات شیمیایی و مضر برای انسان ها سم محسوب می شود.

فروش عمده اسانس زعفران طبیعی و بدون افزودنی

جشنواره فروش اسانس زعفران

عرضه فراورده سالم که از طلای سرخ ایرانی و بدون وجود افزودنی های مضر باشد، می تواند خدمتی بزرگ برای مصرف کننده تلقی شود. این محصول باعث طعم بخشیدن به کیک و شیرینی می گردد که بیشترین مورد مصرف آن نیز در همین زمینه است.

برای آماده سازی اسانس باید کلاله ها رطوبت گرفته شده و آماده در اختیار کارخانه ها قرار داده شود. خشک کردن، آخرین مرحله از عملیات کشاورزی می باشد که باید با دقت انجام گیرد تا کیفیت و ظاهر آن به خوبی حفظ گردد. این عمل جز پروسه فرآوری سازی به حساب می آید‌ و تضمین کننده فروش اسانس زعفران می باشد.

فرآوری زعفران چیست و شامل چه مواردی می شود؟

جشنواره فروش اسانس زعفران

به کلیه عملیاتی که پس از برداشت گل توسط شرکت یا کشاورز انجام می گیرد، فرآوری گفته می شود که شامل مواردی مانند: برداشت، ترابری، جداسازی کلاله، خشک نمودن و این دست از موارد می باشد.

جالب است بدانید که عطر خاص در این گیاه، هنگام خشک کردن و در اثر هیدرولیز شدن ترکیبات آن تولید می شود. این کار بایستی بلا فاصله بعد از جداسازی کلاله انجام گیرد تا از کیفیت آن کاسته نشود. برای این منظور چندین روش سنتی و صنعتی وجود دارد.

در روش سنتی رشته های سرخ را بر روی پارچه تمیز در قسمت سایه به مدت ۳ یا ۴ روز قرار می دهند تا به خوبی خشک شود. این روش سالم و طبیعی بوده اما زمان بر است و امکان جذب آلودگی در آن زیاد می باشد. اما با روش های نوین می توان در زمانی بسیار کوتاه مقدار بالایی زعفران را خشک کرد.

یکی از روش های نوین برای انجام این کار، استفاده از آون می باشد. ابتدا باید دمای آن را بر روی ۵۰ تا ۶۰ درجه سلسیوس تنظیم نمود. در ادامه کلاله ها را بر روی سینی به ضخامت ۲ سانتی متر پهن کرده و ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اجازه دهیم تا به خوبی خشک شوند.

فروش اسانس زعفران به شرکت های تولیدی به صورت عمده و بدون واسطه از طریق کارخانه انجام می پذیرد. این محصول برای پخت بسیاری از غذا ها و تهیه بستنی نیز مناسب است و می توان به راحتی با صرف کمترین هزینه به آن دست یافت.

هادی افتخار پور

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه فرانیز شما را به خرید بهترین محصولات زعفران دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید